torsdag 29. mai 2008

EN STOR FAMILIE


Loggboka.no gir meg en merkelig følelse av at vi som flyr egentlig er en stor og romslig familie besatt av en arvelig og uhelbredelig sykdom som kun kan holdes i sjakk med flyging. Mye flyging. Hjemme i stua kan vi sitte etter dagens tur i ro og mak og dele det gode budskap om dagens opplevelse med hele verden. i tekst og bilder. Sånn ble forholdene i Harstad i dag, ja.! Se man det, regn i Bergen ! Inversjon i Gudbrandsdalen, Se der har Olav Lien Olsen vært ute igjen. Hvor mye skylder vi egentlig Stein Tore som startet det hele for noen år siden. Jeg tror ikke mange er klar over hvilke inspirasjon loggboka gir oss. Takk skal du ha!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, loggboka (no.flightlog.org) er kjempebra.

Var en periode bekymret for at Bloggen din Werner skulle ta helt av med paragliding, men håper at du nå er på rett spor igjen.

Svein Harris Bjørneseth sa...

Yepp.Loggboka er mer hellig enn bibelen for meg og det er det samme om det er for eller baklengsstart,inversjon eller cumuluser,hangglider eller paragliderturer som beskrives. Noe matnyttig er det altid samme hvor "utlært" man er. Perfeksjonister er vi alle på hvert vårt nivå så det er bare å smile og fly videre ;-))